Hondentrainer Rowena

Welkom op mijn Website!

Ik ben Rowena Hol, geboren en getogen op het prachtige Ameland, waar ik, na een aantal uitstapjes naar het vaste land, al weer een aantal jaren woon, en met veel plezier werk en woon in Hollum.

Al sinds ik mij kan herinneren heb ik dieren om mij heen gehad, variënd van honden, katten, konijnen, kippen, vissen en zelfs een pony. Doordat ik al vroeg mijn verantwoordelijkheid kreeg om voor ze te zorgen is mijn passie voor dieren ontstaan, en nooit meer weggegaan. Hoe ouder ik werd, hoe leuker en interessanter ik het vond om met de hond(en) die wij toen hadden dingen uit te proberen en te trainen. Ook naar de cursussen die mijn moeder toen volgde ging ik mee om te kijken, en dacht ik toen al, later als ik groot ben..

En nu is het dan ineens zover, onder het motto “Follow your dreams” ben ik begonnen met plannen maken wat ik graag zou willen en wat haalbaar zou zijn hier op het eiland. Daarna heb ik mijn plannen op papier gezet, overdacht, en nog eens goed bekeken, en toen gedacht..Ik ga ervoor! En zo geschiedde..

Ik ben naast mijn full-time baan in de horeca begonnen met een cursus, dat was behoorlijk pittig naast mijn werk, maar als je iets wilt..

Oktober 2017 ben ik trots geslaagd voor mijn Hondentrainer met een 8,9 als cijfer! Eindelijk was ik bevoegd om te gaan beginnen met het geven van lessen, cursussen en trainingen. Vervolgcursussen welke ik nog wil gaan doen en allerlei andere plannen en ideeën heb ik allemaal nog op mijn wensenlijstje staan, maar nu ga ik eerst gewoon beginnen!

Neem gerust hier een kijkje en zijn er vragen en/of opmerkingen dan hoor ik het graag!

Mvg, Rowena

%d bloggers liken dit: