Puber-puppycursus

Deze cursus bied ik nieuw bij de cursussen aan, vanwege de ontwikkelingen en beperkingen van het geven van cursussen ivm het Corona-virus.

In tijde van het Corona-virus mochten er helaas geen cursussen, in welke vorm ook, gegeven worden. Stel je hebt toen net een nieuwe pup aangeschaft waarmee je graag op Puppycursus wilde, maar de mogelijkheid was er toen der tijd niet. Dan is deze Puber-Puppycursus iets voor jou!

De meeste pups zijn nu wat ouder dan de starttijd van mijn reguliere Puppycursus, de 8 weken. Dat hoeft zeer zeker geen probleem te zijn, om nu alsnog op Puppycursus te komen. Deze cursus heb ik opgezet en is geschikt voor pups van ongeveer een maand of 4/5 t/m een maand of 6/7.

Tijdens deze cursus bekijken we als groep hoever de honden zijn, wat ze al geleerd hebben, wat je graag nog zou willen verbeteren, of er dingen zijn waar je tegenaan loopt en gaan we deze dingen in eerste instantie herhalen en vervolgens verbeteren en eventueel uitbreiden. Stel je hebt als voorbeeld een pup die erg aan de lijn trekt, of die als een malle tekeergaat tegen andere honden of bijvoorbeeld fietsers. Vervolgens geef ik de tijd en ruimte om mij en de rest van de groep te laten zien wat je dan in zo`n situatie doet, hoe de pup daarop reageert, en krijg je van mij tips en/of advies om het eventueel te kunnen veranderen. Heb je in de afgelopen tijd een pup aangeschaft, en heb je daar nog niet mee getrained omdat je misschien niet goed wist hoe? Geen enkel probleem! Ook jullie zijn van harte welkom! Pups van deze leeftijd zijn zeer zeker nog, op een positieve manier te trainen, ook al zijn ze wat ouder.

Het maximale aantal pups en baasjes zijn ook bij deze cursus 5 per groep.

%d bloggers liken dit: