Puppycursus vervolg deel 1

Zijn jij en je pup klaar met de Puppycursus en zou je graag verder willen leren en oefenen? Dan is dit ook zeker een leuke, leerzame en geschikte cursus voor jullie. De cursus is voor puppy’s vanaf 20 weken, en een leuk en leerzaam vervolg op de Puppycursus.

Je kunt deze cursus het beste zien als een vervolg op de Puppycursus, welke de basis is in de opvoeding van je hond. Op een positieve manier trainen we verder met leuke en leerzame opdrachten. We herhalen de opdrachten van de Puppycursus, en gaan dan een stapje verder. De aandacht voor de baas blijft de hoofdoefening, en eerste vuistregel. Van hieruit gaan uitbreiden en verder oefenen met nieuwe commando`s zoals: “links voet”, “rechts voet”, “tussen”, “sta”, “stop” en “kom voor”. Deze nieuwe oefeningen zullen zowel los als aan de lijn gedaan worden. We wisselen deze opdrachten af met toestellen waar ze bij de Puppycursus al kennis mee hebben gemaakt. Dit doen we om de vertrouwensband tussen pup en baas nog meer te versterken en om de spieropbouw en lenigheid van de pup te bevorderen.

Deze cursus biedt plaats aan maximaal 5 pups en baasjes, zodat iedereen genoeg ruimte en tijd heeft voor vragen en/of opmerkingen, en zodat een ieder genoeg en dezelfde aandacht krijgt.

%d bloggers liken dit: